“Een zoekmachine? Waarvoor heb ik die nodig, ik ben toch niks kwijt??”

SEO bureau Oosterhout

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden aan een SEO expert in Oosterhout? Dan ben je bij Wevers Webdesign Oosterhout aan het juiste internetadres! Met zoekmachine optimalisatie zorgt onze seo specialist graag voor een betere vindbaarheid in Google. Zowel lokaal (map pack) als op keyword (SERP).

SEO voor meer klandizie

Waarom investeren in zoekmachineoptimalisatie een goed idee is? Vandaag de dag zoekt ruim 75 van de mensen toch echt eerst op Google (of een andere search engine) naar informatie. Of dat nu is naar aanbiedingen, adresgegevens, openingstijden of klantbeoordelingen. Word jouw onderneming niet top gevonden? Dan gaat de potentiele klant naar de concurrent die wél goed vindbaar is op zoekmachine Google. 95% van de zoekmachine gebruikers kijkt namelijk niet verder dan de eerste resultaten van de 1e pagina met zoekresultaten.

Hoger in Google met SEO

SEO expert OosterhoutIn de tijd dat fysieke winkels in populariteit afnemen starten steeds meer ondernemers een online business. Slim, maar hoe zorg je nu dat juist jouw website omhoog komt tussen al die andere websites? Simel! De website met de beste SEO optimalisatie komt altijd bovenaan. Onze zoekmachine specialist helpt je graag met het realiseren van een Google vriendelijke website of webshop.

Zoekmachineoptimalisatie! (SEO: Search Engine Optimization)

Vindbaarheid laten optimaliseren

Vindbaar met Lokale SEO

SEO is tegenwoordig net zo vanzelfsprekend als een uithangbord aan de gevel van fysieke winkel vroeger. Zonder uithangbord wisten mensen je winkel niet goed te vinden toch? Nu niet de winkelstraat maar Google verreweg de meest druk bezochte plek is door potentiele klanten wil je daar vinden zijn. Want goed gevonden in Google = meer klandizie! Ook lokaal

Behalve dat wij websites maken die geoptimaliseerd zijn voor Google kunnen we je ook helpen met de ranking van je huidige website in de zoekmachine. Niet alleen lokaal maar ook (inter-)nationaal op populaire zoekwoorden.

Wil je weten hoe? Neem dan vrijblijvend contact op met onze seo specialist.