Website en webshop ontwikkeling

WebsiteontwikkelingZoek je een website/webshop bouwer voor custom webdevelopment/websiteontwikkeling? Bij Wevers Webdesign ben je niet alleen aan het juiste adres voor “simpele” websites voor particulieren en MKB. Ook met maatwerk websites en webshops zijn we je graag van dienst. Met ruim 15 jaar ervaring bouwen wij exact de website die jij voor ogen hebt. Behalve dat de website of webshop functioneel en Google vriendelijk moet zijn streven we ook naar een optimale gebruikerservaring voor de bezoeker. Waar nodig helpen we je ook met de ontwikkeling van jouw business.

Van Woocommerce webshop tot custom scripting en API integratie

Een WordPress of Woocommerce specialist nodig? Wij ontwikkelen een website meestal met het flexibele WordPress CMS als basis. Maar ook voor maatwerk zoals scripts en API integratie kan je bij ons een offerteaanvraag doen. Wij bouwen alle soorten maten websites met een uniek en fraai design. Een website is immers toch de online “presentatie” van je business.

Klaar voor de digitale toekomst

Behalve mooie functionele websites leveren wij een site met de juiste technische eigenschappen die klaar is voor door-ontwikkeling en toekomstige updates. Zo hoef je niet bang te zijn dat je in de toekomst beperkt wordt in je mogelijkheden als je een stapje verder wilt gaan met je website. Behalve het bouwen van jouw ideale website verzorgd Wevers Webdesign als één aanspreekpunt ook de webhosting en vindbaarheid (zoekmachineoptimalisatie) als je dat wilt.

Google vriendelijke websiteontwikkeling

Goed gevonden worden met SEO!

Je nieuwe website is online.. En dan?.. Vandaag de dag zoeken mensen eerst op Google voordat ze iets kopen of doen. Komt jouw website of lokale bedrijf NIET of slecht naar boven? Dan gaat de potentiële klant naar de concurrent die WEL gevonden wordt! Als ondernemer wil je dus een goede Google Ranking voor maximale KLANDIZIE. De vindbaarheid in Google is dan ook een specialiteit waar we je graag mee van dienst zijn. Zowel op lokaal als nationaal niveau.

Wil je weten hoe? Neem gerust contact met ons op.