Website onderhoud & service Contract

website onderhoud en servicecontractOnderhoud en servicecontract voor je website kan een uitkomst zijn. Wanneer je een bedrijf of website runt wil je natuurlijk zo min mogelijk omkijken hebben naar je website maar toch zoveel mogelijk ingedekt zijn tegen problemen en calamiteiten. Je website moet ten alle tijden veilig zijn en natuurlijk moeten aanpassingen zo snel mogelijk doorgevoerd worden.

Website onderhoud en service (op maat)

Om jou te ontlasten hebben wij een service en onderhoudscontract mogelijkheid. Al vanaf enkele tientjes per maand hoef jij je voortaan geen zorgen meer te maken en voeren wij van Wevers Webdesign aanpassingen, updates en indien gewenst zoekmachineoptimalisatie voor je uit. Geen tijd om teksten te schrijven en je sociale media up-to-date te houden? Ook dat doen we graag voor je!

Onderhoudscontract website

Dat een website onderhoud nodig heeft word vaak vergeten. Je wilt niet alleen dat je website up-to-date is maar ook goed onderhouden wordt als het om veiligheid en privacy gaat. Je moet immers de privacy van je klanten waarborgen. Met een website servicecontract ben jij er voortaan zeker van dat jouw website aan de nieuwste beveiligingsupdates voldoet en daarnaast supersnel blijft. Wij staan – onder voorbehoud – 12 uur per dag klaar voor calamiteiten, kleine aanpassingen en optimalisatie. Voor spoedeisende zaken zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via de APP.

Servicecontract Zoekmachine optimalisatie

Naast goed basis onderhoud voor veiligheid en snelheid wil je natuurlijk ook goed gevonden worden met je website. Met een zoekmachineoptimalisatie (SEO) servicecontract ben jij er zeker van dat jouw website goed (en steeds beter) gevonden wordt. Naast onpage SEO (websiteoptimalisatie) voeren wij met een SEO contract ook off-page SEO uit (linkbuilding) zodat jij de concurrentie uiteindelijk in kan halen én voor blijft. Met een SEO servicecontract zal je steeds meer organische bezoekers opbouwen en dus ook meer omzet. Op naar de top van Google!

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsaanbieding.