website laten maken bij Wevers Webdesign

Goedkope linkbuiling

Een toppositie in de nr.1 zoekmachine van Nederland, Google.nl, hoeft niet duur te zijn.
Maak gebruik van Webdesignbureau Wevers zijn hoge rendement en scherpe prijs voor SEO werkzaamheden.
Wij zijn dagelijks beschikbaar voor backlink plaatsing en dergelijke zoekmachineoptimalisatie.
Door louter handmatig en natuurlijk te linkbuilden (branding) is de kans op een Google penalty nihil.
Wij plaatsen “gratis backlinks” op autoritaire websites en ruilen kosteloos ABC blogs en backlinks zodat er alleen voor de arbeidsuren en koffie betaald hoeft te worden, dat maakt onze linkbuilding goedkoop!

De effectiviteit en het rendement van onze “goedkope“ linkbuilding is hoog door niche-linkbuilding en sterke in-content backlinks.
Door de jaren heen hebben wij een flink aantal websites in beheer waar onze linkbuilders kosteloos “white hat” linkjes kunnen publiceren. Om het resultaat van het linkbuilden te kunnen verzekeren verwachten wij een SEO-proof website.
Is uw website nog niet SEO-proof en moet de website nog geoptimaliseerd worden? Wij zijn gespecialiseerd in technische website werkzaamheden zoals onpage optimalisatie, professioneel design en mobielvriendelijkheid.

Omdat wij allround zijn kunnen wij alle website gerelateerde werkzaamheden uit handen nemen en zo is er maar één aanspreekpunt. Wij hebben onze kwaliteit al vele malen bewezen.. Wij doen goedkope linkbuilding in alle niches!

Vraag om een vrijblijvende prijsopgave en wij zullen bij onze aanbieding ook gratis SEO advies geven.

Neem contact op

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een onmisbare factoor voor het ontvangen van organische bezoekers van www.google.nl. Naast content (de inhoud van een website) zijn linkjes vanaf andere websites een must voor een toppositie in de meest gebruikte zoekmachine Google.

Dat lijkt simpel maar door misbruik en kwaliteit te filteren is linkbuilding niet meer zo makkelijk als het vroeger is geweest. Google let steeds meer op de kwaliteit en natuurlijkheid van de linkbuilding. Daarbij word onder meer gekeken naar de relevantie en de autoriteit van de websites die naar uw website linken.

Google heeft zelfs verschillende filters en systemen in doorontwikkeling om websites te kunnen filteren op white hat en black hat seo. Om hoog te scoren in Google dien je dus op de hoogte te zijn van alle Google update’s en SEO termen wat inhoud dat je alles weet over Google algoritme, Google’s Panda, Google Penguin, Google’s Hummingbird, Pagerank (word niet meer geupdate), Domain Authority, Page Authority, Domein leeftijd, (topical-) Trustflow en nog veel méér!

Linkbuilding in combinatie met sterke SEO content

Naast linkbuilding dient ook de content van de website geoptimaliseerd te zijn voor de zoekmachines. Wevers Web design Oosterhout is je graag van dienst met een complete zoekmachine optimalisatie campagne.  Nog geen website of is deze nog niet geoptimaliseerd? Ook daar helpen we graag mee, elke website zien wij als een nieuwe uitdaging.

Zo hebben wij al vele websites en keywords gerankt naar pagina 1 van Google voor een lage prijs. Deze prijs is heel afhankelijk van de zoektermen waarop u gevonden wilt worden. Is er veel concurrentie of heb je een klein budget? Wij kunnen helpen door middel van bijvoorbeeld Google Adwords Keyword planner om te zoeken naar zoekvolumes met een lagere concurrentie en voldoende zoekvolume.

Zo kunnen wij u al naar pagina één van Google.nl ranken voor een zeer scherpe prijs! Wij zijn op de hoogte van Google updates en werken enkel met handgeplaatsten backlinks en letten op de belangrijke facetten zoals; Domain en Page Authority, citation-/trust flow, spamscore en alles wat te maken heeft met het behouden van een natuurlijk linkprofiel. Dus geen “spammy backlinks”!!!

Neem contact op

Geef een reactie